Skip to main content

Notifications

Power Platform Community / Forums / General / Error on 'Go to anothe...
General
Answered

Error on 'Go to another topic' node / Random Output Variables

Posted on by 13

Hi 

 

 

I'm currently facing the issue that when I add a specific 'Go to Topic' node it gives me 2 random output variables and an error.

My PVA is in dutch, but the translation should be like: "Outputvariable for this topic has been changed. Save current topic".

 

Has anyone seen this error before?

What to do about it?

 

JBeutels_0-1652259384452.png

 

Kind regards

 

Categories:
  • Expiscornovus Profile Picture
    Expiscornovus 1,680 on at
    Re: Error on 'Go to another topic' node / Random Output Variables

    Hi @JBeutels,

     

    Great you found a solution and thanks sharing it. 

     

    Geen probleem. Always happy to help out 🙂

     

     

  • Verified answer
    JBeutels Profile Picture
    JBeutels 13 on at
    Re: Error on 'Go to another topic' node / Random Output Variables

    Hi @Expiscornovus 

     

    I've copied the FOSS flow, redid the 'Go to Topic'-node and there were no more errors so it seems to be a bug in the system.

    If I find a way to report it I will 🙂

     

    Thanks again!

  • JBeutels Profile Picture
    JBeutels 13 on at
    Re: Error on 'Go to another topic' node / Random Output Variables

    Hi @Expiscornovus 

     

    Thanks for the reply.

     

    The setup is 'simple', just a couple of flows with Say, Full Response capture, Boolean & Multiple Choice question nodes.

    The FOSS Flow is quite long & extensive and has 29 topic-variables that ware used within the FOSS Topic. There are also 5 bot-variables but those are just the default ones.

     

    Those topic-variables are captured and inputted in one of 24 Power Automate Flows that send an e-mail with the necessary information depending on the choices made in the FOSS Flow.

     

    Hereby the settings of the automatically created Variables in the Go To Topic-node.

     

    JBeutels_0-1652273071767.png

     

    The settings of the Topic Variables in FOSS are as follows. None of them either receive or return Values and are all on Topic-level.

    I have done some testing so there are some variables that have recently changed, but only after the issue came up.

     

    JBeutels_1-1652273316264.png

     

    If the integrity of FOSS NL has been compromised, maybe it's advised to export the topic and import it again?

     

    Kind regards

     

  • Expiscornovus Profile Picture
    Expiscornovus 1,680 on at
    Re: Error on 'Go to another topic' node / Random Output Variables

    Hi @JBeutels,

     

    No, I have not seen that one before. Can you share the setup of your FOSS NL topic?

     

    What are the usage settings of the variables used in their? And have they been changed recently?

     

    I would first double check if the FOSS NL topic is still in a good state.

     

    usagesettings.png

Helpful resources

Quick Links

Exciting News for Copilot Studio Communi…

Get ready to experience a whole new level of engagement with the Copilot Studio…

Celebrating the May Super User of the…

LaurensM is an exceptional contributor to the Power Platform Community…

Check out the Copilot Studio Cookbook…

We are excited to announce our new Copilot Cookbook Gallery in the Community…

Leaderboard

#1
renatoromao Profile Picture

renatoromao 6,459

#2
Pstork1 Profile Picture

Pstork1 1,968

#3
Expiscornovus Profile Picture

Expiscornovus 1,680