Skip to main content

Notifications

Copilot Studio - General
Unanswered

In PVA videos are not loading in new tab

Posted on by 10

Hi Team,

I am displaying some videos (using Markdown from Power automate) in Power Virtual Agent. When I clicked on the link in PVA it is loading in the same tab.

The videos are placed in SharePoint Documents folder.

Finding 1:

  • If I use Embed code option to host in SharePoint the videos are opening in new tab.
  • If I use the SharePoint App(Developed using SharePoint framework) same links are opening in current tab instead of new tab.

I am not sure what is making the difference in

 

Finding 2: 

  • If the video url is outside of SHarePoint(external videos) it is opening in New tab. But if they are hosted in sharepoint under same tenant it opening in current tab itself.

 

Does any one faced this issue? 

@microsoft team , Any idea on this issue

 

Regards,

Muralidhar

 

 

 

 

Categories:

Helpful resources

Quick Links

Exciting News for Copilot Studio Communi…

Get ready to experience a whole new level of engagement with the Copilot Studio…

Celebrating the May Super User of the…

LaurensM is an exceptional contributor to the Power Platform Community…

Check out the Copilot Studio Cookbook…

We are excited to announce our new Copilot Cookbook Gallery in the Community…

Leaderboard

#1
WarrenBelz Profile Picture

WarrenBelz 137,998

#2
RandyHayes Profile Picture

RandyHayes 76,308

#3
Pstork1 Profile Picture

Pstork1 63,059

Leaderboard