Skip to main content

Notifications

Calling Actions from Copilot Studio
Unanswered

Cannot add output for custom connector action

Posted on by 11

Hi,

 

I have an action that uses a custom connector to call an external API for which I am unable to set the output:

 

MZSR_0-1716808780394.png

 

This used to work fine when I last tested this action two months ago. The custom connector itself is confirmed working.

 

I have tried to recreate the action, but the add output button remains greyed out.

Any idea what I'm doing wrong?

Categories:
  • MZSR Profile Picture
    MZSR 11 on at
    Re: Cannot add output for custom connector action

    Will do, thanks! I am experiencing this issue in two different tenants. Again, previously this connector was all working and had an output defined.

  • peterswimm Profile Picture
    peterswimm on at
    Re: Cannot add output for custom connector action

    Can you create a support issue for this? The support team will collect information about your issue and send it to us for investigation.

Helpful resources

Quick Links

Exciting News for Copilot Studio Communi…

Get ready to experience a whole new level of engagement with the Copilot Studio…

Celebrating the May Super User of the…

LaurensM is an exceptional contributor to the Power Platform Community…

Check out the Copilot Studio Cookbook…

We are excited to announce our new Copilot Cookbook Gallery in the Community…

Leaderboard

#1
renatoromao Profile Picture

renatoromao 6,459

#2
Pstork1 Profile Picture

Pstork1 1,954

#3
Expiscornovus Profile Picture

Expiscornovus 1,662

Featured topics