Skip to main content

Notifications

Building Copilot Studio Chatbots in Microsoft T...
Answered

Unable to save changes to Default PVA Topic: Greeting

Posted on by

Hello community!

 

I'm attempting to build my first chat bot within Teams. I've built alot of custom topics, modified the default topics and so on.

 

I'm now running into an error in the Greeting default topic. I'm not able to add any type of action, messages, go to another topic, condition, etc.

 

I keep getting a "This flow ID has changed. Refresh the node. Diagnostic Trace ID: [random number]" message when I try to save.

 

Anyone know how to solve this?

Categories:
  • Re: Unable to save changes to Default PVA Topic: Greeting

    Спасибо мне помогло, по-русски ошибка звучит так: "Идентификатор потока изменен. Обновите узел: ". Надеюсь текст на русском поможет русскоговорящим найти данный ответ быстрее.

  • eilishourigan Profile Picture
    eilishourigan 39 on at
    Re: Unable to save changes to Default PVA Topic: Greeting

    I have encountered a similar issue to you and figured out how to fix it.  I said I'd share with you incase you are still experiencing the problem.

     

    Basically I was calling a Power Automate Script in the Topic - i.e. a Call to Action.

     

    Removing this Call to Action and re-adding it fixed the problem for me.  Hopefully this will be of help to you.

  • Re: Unable to save changes to Default PVA Topic: Greeting

    Then I go to submit a ticket, and guess what! Error when submitting 😞 

  • Re: Unable to save changes to Default PVA Topic: Greeting

    Signing out/quitting didn't work 😞 So I'll give the support a try! Thank you for sending that link over.

     

    Hopefully I don't need to redo everything I've built so far!

  • Verified answer
    renatoromao Profile Picture
    renatoromao 6,459 on at
    Re: Unable to save changes to Default PVA Topic: Greeting

    Hi @Anonymous ,

     

    Try to sign-out to your Teams account, quit the Teams app, open the Teams app again, and try to edit again your topic.

    If the issue persists, try to create another chatbot and identify if you get the same issue.

    If the issue persists, open a ticket inside the PVA support, they can investigate better in your environment: https://powervirtualagents.microsoft.com/en-us/support

Helpful resources

Quick Links

Exciting News for Copilot Studio Communi…

Get ready to experience a whole new level of engagement with the Copilot Studio…

Celebrating the May Super User of the…

LaurensM is an exceptional contributor to the Power Platform Community…

Check out the Copilot Studio Cookbook…

We are excited to announce our new Copilot Cookbook Gallery in the Community…

Leaderboard

#1
renatoromao Profile Picture

renatoromao 6,459

#2
Pstork1 Profile Picture

Pstork1 1,990

#3
Expiscornovus Profile Picture

Expiscornovus 1,700

Featured topics