Skip to main content

Notifications

Publish & Channel Management
Unanswered

Some users aren’t seeing the BOT updates

Posted on by 70

There are users using the BOT in Teams.

I noticed that some users are seeing the updates and some not.

I'm waiting (30 min and more) after published, typed "start over" , but I can´t see the latest updates.

 

Is there any know reason of this behavior?

Categories:
  • prufach Profile Picture
    prufach 70 on at
    Re: Some users aren’t seeing the BOT updates

    Hi  @renatoromao ,

    Thanks for reply.
    This problem started few days ago, they have reboot and we waited a long time.
    I'm going to open a ticket in MS.

     

    Regards.

  • renatoromao Profile Picture
    renatoromao 6,762 on at
    Re: Some users aren’t seeing the BOT updates

    Hi @prufach ,

     

    Try to recommend users sign out of the Teams desktop app and sign in again.

    Maybe will solve your problem.

    If not, wait some hours to guarantee that you have a delay in your current environment. If the issues persist, raise a ticket from MS support team: http://powervirtualagents.microsoft.com/en-us/support 

Helpful resources

Quick Links

Welcome to the Power Platform…

We are thrilled to unveil the newly-launched Power Platform Communities!…

Getting Started…

Welcome to the Power Platform Community! We appreciate your visit…

Welcome to the new Power Platform Community!…

We are excited to announce our new Copilot Cookbook Gallery in the Community…

Leaderboard

#1
WarrenBelz Profile Picture

WarrenBelz 138,030

#2
RandyHayes Profile Picture

RandyHayes 76,308

#3
Pstork1 Profile Picture

Pstork1 63,085

Leaderboard

Featured topics