Skip to main content

Notifications

Calling Actions from Copilot Studio
Unanswered

Readjusting Flows after importing a solution with a PVA

Posted on by

I recently exported a solution containing a PVA with several flows attached. When I imported the solution and went to run the bot, none of my flows are working. I went in and deleted/readded the output variable from the flow and it worked:

 

 
 
 

image-3

 

I note that the documentation says: Configure any flow connections for the first time. You don't need to reconfigure the flow connections for subsequent imports of the bot when updating the flow.

 

Is this expected behaviour? So what does it mean subsequent imports? 

 

TY!

Categories:
  • Jcook Profile Picture
    Jcook 740 on at
    Re: Readjusting Flows after importing a solution with a PVA

    Hello @Anonymous 

     

    When you import a solution for the first time that has Flows attached, you must go into the flow and authenticate any connections.

     

    The documentation refers, saying once this has been done for the first time, you will not have to reauthenticate the connections again

Helpful resources

Quick Links

Exciting News for Copilot Studio Communi…

Get ready to experience a whole new level of engagement with the Copilot Studio…

Celebrating the May Super User of the…

LaurensM is an exceptional contributor to the Power Platform Community…

Check out the Copilot Studio Cookbook…

We are excited to announce our new Copilot Cookbook Gallery in the Community…

Leaderboard

#1
renatoromao Profile Picture

renatoromao 6,459

#2
Pstork1 Profile Picture

Pstork1 1,954

#3
Expiscornovus Profile Picture

Expiscornovus 1,667

Featured topics