Skip to main content

Notifications

Building Copilot Studio Chatbots in Microsoft T...
Answered

An ID instead of the Bot Name

Posted on by 10

Hi all,

do you know why the message box of my bot have and ID instead of the Bot Name ?

Thanks a lot

Roberto

rialino_0-1616189406507.png

 

Categories:
  • DeadFishEddie Profile Picture
    DeadFishEddie 23 on at
    Re: An ID instead of the Bot Name

    ... try to sign out and sign in to your Teams desktop.

     

    This fixed it for me.  thanks!

     

     

  • rialino Profile Picture
    rialino 10 on at
    Re: An ID instead of the Bot Name

    Thanks a lot @renatoromao ! Have a great day

  • Verified answer
    renatoromao Profile Picture
    renatoromao 6,762 on at
    Re: An ID instead of the Bot Name

    Hi @rialino ,

     

    Look at this documentation: Sign up for a trial - Power Virtual Agents | Microsoft Docs

    (with a trial license, you will be able to do everything inside the Power Virtual Agents, without a limitation)

    Basically, your trial license stays available for 30 days and you can extend multiple times at this moment ONLY FOR TESTS (Microsoft can change it without any advised). After your trial licenses expired, all bots will continue available for 90 days.

  • rialino Profile Picture
    rialino 10 on at
    Re: An ID instead of the Bot Name

    Hi @renatoromao ,

    thanks a lot for you answer. It seems that happens when you install the bot without before publish it. 

    I recreated from scracth the Bot and is working.

    Do you have an idea of how it works the Free plan ? Before spend 1000 usd x month  I need to test a lot.

     

    Thanks another time for your help.

     

    Regards,

    Robbo

  • renatoromao Profile Picture
    renatoromao 6,762 on at
    Re: An ID instead of the Bot Name

    Hi @rialino ,

     

    It's not common but sometimes this issue occurs.

    Go to your PVA creation panel >> Channels >> Manage >> edit the name of your bot >> go to publish tab >> publish your chatbot,

    Now, go to Apps (on the left menu in the Teams) >> Built for your organization >> Find and open your chatbot.

     

    If this issue doesn't fix, try to sign out and sign in to your Teams desktop.

    But the issue persists, raise a ticket from the PVA support team: https://powervirtualagents.microsoft.com/en-us/support

Helpful resources

Quick Links

Welcome to the Power Platform…

We are thrilled to unveil the newly-launched Power Platform Communities!…

Getting Started…

Welcome to the Power Platform Community! We appreciate your visit…

Welcome to the new Power Platform Community!…

We are excited to announce our new Copilot Cookbook Gallery in the Community…

Leaderboard

#1
WarrenBelz Profile Picture

WarrenBelz 138,030

#2
RandyHayes Profile Picture

RandyHayes 76,308

#3
Pstork1 Profile Picture

Pstork1 63,085

Leaderboard

Featured topics