Skip to main content

Notifications

Copilot Studio - General
Unanswered

Error in Post adaptive card and wait for a response

Posted on by 3

I'm calling a Flow Action in PVA and it works fine if I use the Flow Bot but when I post as Power Virtual Agents and Post in as Chat with bot I receive the following error:

 

Departed_0-1661655357709.png

Departed_1-1661655401920.png

Any help is appreciated, I'm fairly new to PVA but loving it so far!

 

Thanks!

 

  • Expiscornovus Profile Picture
    Expiscornovus 29,248 on at
    Re: Error in Post adaptive card and wait for a response

    Hi @Departed,

     

    I see your screenshot is cropped. Any chance you post the entire screenshot of your flow configuration? Or alternatively, can you post the adaptive card json here?

     

    I would also check if you are meeting the prerequisites for using proactive messages with a PVA:

    https://docs.microsoft.com/en-us/power-virtual-agents/advanced-proactive-message#prerequisites

     

Helpful resources

Quick Links

Exciting News for Copilot Studio Communi…

Get ready to experience a whole new level of engagement with the Copilot Studio…

Celebrating the May Super User of the…

LaurensM is an exceptional contributor to the Power Platform Community…

Check out the Copilot Studio Cookbook…

We are excited to announce our new Copilot Cookbook Gallery in the Community…

Leaderboard

#1
WarrenBelz Profile Picture

WarrenBelz 137,998

#2
RandyHayes Profile Picture

RandyHayes 76,308

#3
Pstork1 Profile Picture

Pstork1 63,059

Leaderboard