Skip to main content

Notifications

Building Copilot Studio Chatbots in Microsoft T...
Answered

PVA Bot not working in teams

Posted on by 52

Hi all,

 

I am exceptionally new to PVA and have just created my first bot in teams. When I try to interact with it it sends the message below:

To use this bot, publish it in Power Virtual Agents. Error code: 2009. (along with a conversation ID)

 

I don't have access to web based Power Virtual Agents. Is there a way to make my bot in teams useable with full PVA?

 

Thanks

 

  • Gwill1983 Profile Picture
    Gwill1983 52 on at
    Re: PVA Bot not working in teams

    Thanks for the reply!

     

    I found the publish option within the teams app thanks to the document you sent. Much appreciated. 

     

     

     

  • Verified answer
    Pstork1 Profile Picture
    Pstork1 1,997 on at
    Re: PVA Bot not working in teams

    Where are you trying to interact with it?  If you published it in Teams then you have to interact with it in a Teams chat.  YOu would need the full version of Power Virtual Agents to create and interact with a bot on a regular web site.  This article contains a walkthrough of how to Publish your bot inside Teams.

    Publish your chatbot with the Power Virtual Agents app in Microsoft Teams - Power Virtual Agents | Microsoft Docs

Helpful resources

Quick Links

Exciting News for Copilot Studio Communi…

Get ready to experience a whole new level of engagement with the Copilot Studio…

Celebrating the May Super User of the…

LaurensM is an exceptional contributor to the Power Platform Community…

Check out the Copilot Studio Cookbook…

We are excited to announce our new Copilot Cookbook Gallery in the Community…

Leaderboard

#1
renatoromao Profile Picture

renatoromao 6,459

#2
Pstork1 Profile Picture

Pstork1 1,997

#3
Expiscornovus Profile Picture

Expiscornovus 1,708

Leaderboard

Featured topics