Skip to main content

Notifications

Publish & Channel Management
Unanswered

Media is Missing at Teams

Posted on by 6

Hi Everyone,

Currently having an issue after publishing a trial bot. My objective is just to try the Message (Media) capability of PVA.  On the web the media is actually visible.

image.png

But after publishing it on teams the media is no longer visible.

image.png

Would appreciate any advice on this concern. Thanks!

Categories:
  • JoshBrown1 Profile Picture
    JoshBrown1 6 on at
    Re: Media is Missing at Teams

    @micchow - I've just been browsing as I was having the same issue while trying to get a video playing on Teams using a video card but it didn't work. Is there any estimated times of when this function will be enabled? 

  • yncent28 Profile Picture
    yncent28 6 on at
    Re: Media is Missing at Teams

    Hi! The media I actually used is an image. 

    To be more specific the image is stored at sharepoint.

    image.png

    Thanks!

  • micchow Profile Picture
    micchow on at
    Re: Media is Missing at Teams

    @yncent28 what type of media is it? If it is a video, Teams platform does not currently support video card from bots yet.

Helpful resources

Quick Links

Exciting News for Copilot Studio Communi…

Get ready to experience a whole new level of engagement with the Copilot Studio…

Celebrating the May Super User of the…

LaurensM is an exceptional contributor to the Power Platform Community…

Check out the Copilot Studio Cookbook…

We are excited to announce our new Copilot Cookbook Gallery in the Community…

Leaderboard

#1
WarrenBelz Profile Picture

WarrenBelz 137,998

#2
RandyHayes Profile Picture

RandyHayes 76,308

#3
Pstork1 Profile Picture

Pstork1 63,059

Leaderboard

Featured topics