Skip to main content

Notifications

Publish & Channel Management
Unanswered

We couldn't add your bot (to Channel)

Posted on by

Hi, I've been trying to add my chatbot to the team where I created it, but keep getting the error "We couldn't add your bot (to Channel). Try again.

pari_2-1655780957800.png

And if I try the Copy link method, and use the link, it gives me the message "This app cannot be found". I had already published the chatbot 1 day ago, so I think any synchronization should already be finished? Not sure what's the error.

 

pari_1-1655780938527.png

 

 

 

Categories:
  • micchow Profile Picture
    micchow on at
    Re: We couldn't add your bot (to Channel)

    Thank you for reporting, we are investigating this issue.

  • Re: We couldn't add your bot (to Channel)

    Struggling with same issues, will apply these settings and report back here...

  • Re: We couldn't add your bot (to Channel)

    In my case, there were some settings in Microsoft admin centre (organisation-wide admin settings) that needed to be changed, I'm not sure if only one of these specifically solved the issue, or if all 3 changes were necessary to be applied at the same time... but you could probably try it out:
    • Turn on “Interaction with custom apps”
    • “Upload custom apps” to “On”
    • Modify existing permission policy at “Custom Apps" to “Allow all apps”.

  • v-yangyang1 Profile Picture
    v-yangyang1 2 on at
    Re: We couldn't add your bot (to Channel)

    @Anonymous @micchow @jg12 Hi guys, may I know how you solve this issue? I am encountering the exactly same issue...

  • Re: We couldn't add your bot (to Channel)

    Hi jg12, no, I'm stuck with some internal company processes regarding M365 admin permissions setting - it's still in process.

  • micchow Profile Picture
    micchow on at
    Re: We couldn't add your bot (to Channel)

    @jg12  can you send me direct message on forum with your tenant ID and bot ID and screenshot of the issue? Those can be found under Configure -> Details in the left nav of PVA.

  • jg12 Profile Picture
    jg12 3 on at
    Re: We couldn't add your bot (to Channel)

    @Anonymous  did you get this sorted? suffering the same issue myself

  • Re: We couldn't add your bot (to Channel)

    Hi there, is anyone from Microsoft able to assist on this? My company is unable to use Power Virtual Agents for the past few weeks due to the issue above.

  • Re: We couldn't add your bot (to Channel)

    Hi @micchow , our Teams admin has enabled 'Shared Power Virtual Agents app' in Teams admin center, but I am still encountering the same error. Is there any other setting that they should change?

     

    Screenshots of error below, for your reference:

    pari_0-1657001174841.png

     

    pari_1-1657001190658.png

     

  • micchow Profile Picture
    micchow on at
    Re: We couldn't add your bot (to Channel)

    @Anonymous , please check with your Teams admin to see if they disabled 'Shared Power Virtual Agents app' in Teams admin center that would disallow users in the organization to directly install PVA bot. 

Helpful resources

Quick Links

Exciting News for Copilot Studio Communi…

Get ready to experience a whole new level of engagement with the Copilot Studio…

Celebrating the May Super User of the…

LaurensM is an exceptional contributor to the Power Platform Community…

Check out the Copilot Studio Cookbook…

We are excited to announce our new Copilot Cookbook Gallery in the Community…

Leaderboard

#1
WarrenBelz Profile Picture

WarrenBelz 137,998

#2
RandyHayes Profile Picture

RandyHayes 76,308

#3
Pstork1 Profile Picture

Pstork1 63,059

Leaderboard

Featured topics