Skip to main content

Notifications

Announcements

No record found.

Publish & Channel Management
Unanswered

Bot not working for one condition after publishing and shared with members of channel in Teams

Posted on by 10

Hi , 

I created a bot through PVA in teams . Everything works fine when tested .

Then i publish the bot --> Right Click and Add --> Pin the bot to the Teams menu . 

My bot work except for one condition.

No output and no errors .

Categories:
  • renatoromao Profile Picture
    renatoromao 6,459 on at
    Re: Bot not working for one condition after publishing and shared with members of channel in Teams

    @sthankakrishna ,

     

    Do you have any workflow or skill in this condition?

    Maybe the issue is inside an action in the specific condition. 

     

    Try to change something in the bot, publish it again. Or sign out and sign in to the Teams Desktop app.

     

    If the issue persists, I recommend you to raise a ticket to the Microsoft Team, they can investigate better your scenario: https://powervirtualagents.microsoft.com/en-us/support

  • sthankakrishna Profile Picture
    sthankakrishna 10 on at
    Re: Bot not working for one condition after publishing and shared with members of channel in Teams

    Thanks  renatoromao,

    I did try the start over option and no luck.

    I waited for some time and even the next day but still the same.

    The bot appears to be " typing..." , the message disappears and no message or error after that. 

     

  • renatoromao Profile Picture
    renatoromao 6,459 on at
    Re: Bot not working for one condition after publishing and shared with members of channel in Teams

    Hi @sthankakrishna ,

     

    To prevent disrupting users who are having an existing conversation with the bot, they will not receive the latest published content until a new conversation has started. A new conversation starts after it has been idle for more than 30 minutes.
    You may want to try out the latest published content in Microsoft Teams right away.
    You can do so by typing start over in an existing conversation.
    This will restart the conversation with the latest content you have published.

     

    Look at this documentation: Fundamentals - Publish a chatbot to various channels in Microsoft Teams - Power Virtual Agents | Microsoft Docs

     

    Did you test using the "start over" message to get the latest version? 

Helpful resources

Quick Links

Exciting News for Copilot Studio Communi…

Get ready to experience a whole new level of engagement with the Copilot Studio…

Celebrating the May Super User of the…

LaurensM is an exceptional contributor to the Power Platform Community…

Check out the Copilot Studio Cookbook…

We are excited to announce our new Copilot Cookbook Gallery in the Community…

Leaderboard

#1
renatoromao Profile Picture

renatoromao 6,459

#2
Pstork1 Profile Picture

Pstork1 1,954

#3
Expiscornovus Profile Picture

Expiscornovus 1,648

Featured topics