Skip to main content

Notifications

Power Platform Community / Forums / General / My copilot studio envi...
General
Unanswered

My copilot studio environment not opening

Posted on by 5

Hi,

I had created a copilot in a custom environment and everything was fine. But all of a sudden, i can only access the default environment but not the custom environment housing my copilot. when i try to communicate with the bot via Teams it returns this error "Sorry, something unexpected happened. We’re looking into it. Error code: SystemError. Conversation ID: a:1yN8bMMMJo1UokFMcfdkarx8o9lC9nz-vouY7A1JH6WLp6piNlVTBwD4WDxeLm5CwCMbeR1e0Gv7mQQ1RgM85QGHmEmblDurZnVQzGBEc8HpWzhENUmfcuooqOAVBwuc4. Time (UTC): 5/15/2024 10:12:20 AM.

Other users that i gave access to the bot can still communicate with the bot as of 14/05/2024 via Teams. 

Accessing power virtual agent through Teams, i could see the environment and the bot but when i click on the bot, nothing happens; it's not loading.

I don't know if the copilot studio platform has issues or not.

Any help i can get is appreciated.

 

Ifeanyi.

Categories:
  • Suma_Sai Profile Picture
    Suma_Sai on at
    Re: My copilot studio environment not opening

    I am also facing similar kind of problems, sometimes the copilot studio page is taking forever to load , if I refresh the page it is not working fine. All of a sudden today the boty stopped working and started throwing me an error: 

    Bot said:

    Sorry, something went wrong. Error code: SystemError. Conversation ID: 209f557e-3874-49a4-85e2-ca14cb310b20. Time (UTC): 5/16/2024 12:25:52 PM.

  • mnabhan Profile Picture
    mnabhan 9 on at
    Re: My copilot studio environment not opening

    mnabhan_0-1715850550512.gif

     

  • mnabhan Profile Picture
    mnabhan 9 on at
    Re: My copilot studio environment not opening
  • inzil2k Profile Picture
    inzil2k 119 on at
    Re: My copilot studio environment not opening

    We have the same issue. There is a disturbance out for bots in Teams (PP793062). You can check its status in Power Platform admin center - Service Health | Power Platform admin center (microsoft.com)

  • mnabhan Profile Picture
    mnabhan 9 on at
    Re: My copilot studio environment not opening

    Same Issue here
    i am trying to create a bot. but the page just keeeps loading

  • TheSu Profile Picture
    TheSu 4 on at
    Re: My copilot studio environment not opening

    I am having the same issue that my custom environment is not opening while I can access the default environment. Every copilots in the custom environment cannot be edited but the bots are still functioning normally for the users. I can open power virtual agent through teams and see my environment and the bots. However, when I click on the bot to edit, it is still loading and nothing happens even after waiting for more than an hour. I tried to export those bots to default environment but not successful as export function is not found in power virtual agent through teams and cannot open my custom environment in copilot studio. Any help would be appreciated and thanks. 

Helpful resources

Quick Links

Exciting News for Copilot Studio Communi…

Get ready to experience a whole new level of engagement with the Copilot Studio…

Celebrating the May Super User of the…

LaurensM is an exceptional contributor to the Power Platform Community…

Check out the Copilot Studio Cookbook…

We are excited to announce our new Copilot Cookbook Gallery in the Community…

Leaderboard

#1
renatoromao Profile Picture

renatoromao 6,459

#2
Pstork1 Profile Picture

Pstork1 1,990

#3
Expiscornovus Profile Picture

Expiscornovus 1,700