Skip to main content

Notifications

Topic Creation & Management
Unanswered

Pop-up repeatedly appears and disappears in the authoring environment.

Posted on by

When I'm editing a topic in the authoring environment, or testing with "Track between topics" turned on, I keep getting a pop up message that appears and disappears. It appears to be a message about "Topic redirects now return" (usually it comes and goes too fast to read). It's distracting, and sometimes appears right where I'm working and gets in the way. I end up having to retype text. It appears to refer to a feature that was released months ago--why do I still see it multiple times an hour? How can I kill it?

 

Some additional details:
I confirmed that if I open a topic (in the authoring canvas) that has a redirect to a non-system topic, I get the notice. If I open a topic that only redirects to system topics (Conf. Success/Failure, End of Conv) then I don't get the notice. It's more noticeable during testing because the bot opens multiple topics in sequence in the authoring canvas. 

 

Helpful resources

Quick Links

Exciting News for Copilot Studio Communi…

Get ready to experience a whole new level of engagement with the Copilot Studio…

Celebrating the May Super User of the…

LaurensM is an exceptional contributor to the Power Platform Community…

Check out the Copilot Studio Cookbook…

We are excited to announce our new Copilot Cookbook Gallery in the Community…

Leaderboard

#1
renatoromao Profile Picture

renatoromao 6,459

#2
Pstork1 Profile Picture

Pstork1 1,995

#3
Expiscornovus Profile Picture

Expiscornovus 1,708

Leaderboard

Featured topics