Skip to main content

Notifications

Topic Creation & Management
Answered

Intelligent authoring support settings not showing in "General Settings"

Posted on by 6

Hi,

I'm trying to use the intelligent authoring functionality to create a topic. When I click the "+ADD" button in the Topics section I do see the "Create from Description" option but when I click it nothing happens. I used this function a week or so ago and for some reason its not working now. I checked the general settings and only have the "Theme" settings available. Can someone please help. I'm assuming its something to do with the environments but I'm using the same environment I was using last week when it worked.

 

  • gavinwilson411 Profile Picture
    gavinwilson411 6 on at
    Re: Intelligent authoring support settings not showing in "General Settings"

    Thanks @cchannon - we were able to solve this issue by creating a new environment and providing access to Dataverse. 

  • Verified answer
    cchannon Profile Picture
    cchannon 4,673 on at
    Re: Intelligent authoring support settings not showing in "General Settings"

    This sounds like a bug in your tenant. Advise you open a Support ticket on the Admin Portal to get MSFT to take a look and fix.

Helpful resources

Quick Links

Welcome to the Power Platform…

We are thrilled to unveil the newly-launched Power Platform Communities!…

Getting Started…

Welcome to the Power Platform Community! We appreciate your visit…

Welcome to the new Power Platform Community!…

We are excited to announce our new Copilot Cookbook Gallery in the Community…

Leaderboard

#1
WarrenBelz Profile Picture

WarrenBelz 138,030

#2
RandyHayes Profile Picture

RandyHayes 76,308

#3
Pstork1 Profile Picture

Pstork1 63,085

Leaderboard

Featured topics