Skip to main content

Notifications

Publish & Channel Management
Unanswered

PVA (preview) bot Published but showing old answers

Posted on by

I had a regular PVA that when I published it would update within a minute or two.  I copied the bot to the Preview version of PVA and everything works fine in the test bot on the site but in the app on Teams, it shows old answers.  It has been more than 30 min.  I have logged out and in of PVA website.  I have logged out and in on Teams.  I have removed app on teams and readded.  Still old answers.  Let me know what you think.  

Thanks,

Asher

Categories:
  • renatoromao Profile Picture
    renatoromao 6,762 on at
    Re: PVA (preview) bot Published but showing old answers

    Hi @asher_nierman ,

     

    Try to type 'start over' in the chat and let me know.

    Also, sign out and sign in again if needed.

  • AsherN Profile Picture
    AsherN on at
    Re: PVA (preview) bot Published but showing old answers

    3 days later and still not updated in published bot.  😞

Helpful resources

Quick Links

Welcome to the Power Platform…

We are thrilled to unveil the newly-launched Power Platform Communities!…

Getting Started…

Welcome to the Power Platform Community! We appreciate your visit…

Welcome to the new Power Platform Community!…

We are excited to announce our new Copilot Cookbook Gallery in the Community…

Leaderboard

#1
WarrenBelz Profile Picture

WarrenBelz 138,006

#2
RandyHayes Profile Picture

RandyHayes 76,308

#3
Pstork1 Profile Picture

Pstork1 63,059

Leaderboard

Featured topics