Skip to main content

Notifications

Power Platform Community / Forums / Bot Administration / Unable to Delete Bots ...
Bot Administration
Unanswered

Unable to Delete Bots (web)

Posted on by

I have two PVA Bots (web) and cannot DELETE either of them.  I select the Bot, Goto Settings/General Settings, select Delete Bot, enter the Bot name, select the Delete Bot button, and wait for about 60 seconds.  Then I receive the following error.  I have no special characters in either Bot names, just standard English type set.

 

Error Message:

{"statuscode":500,"statusdescription":"Internal Server Error","errors":[{"code":10000,"message":"Unexpected character encountered while parsing value: <. Path '', line 0, position 0."}]}

Diagnostic Trace Id: 0HMEQQHCS0UOH:00000009

 

Any ideas/suggestions?

 

Thanks,

Robert W

  • peterswimm Profile Picture
    peterswimm on at
    Re: Unable to Delete Bots (web)

    Could you open a support ticket? A member of the support staff can take a look at what the problem is:

     

    https://powervirtualagents.microsoft.com/en-us/support/

Helpful resources

Quick Links

Welcome to the Power Platform…

We are thrilled to unveil the newly-launched Power Platform Communities!…

Getting Started…

Welcome to the Power Platform Community! We appreciate your visit…

Welcome to the new Power Platform Community!…

We are excited to announce our new Copilot Cookbook Gallery in the Community…

Leaderboard

#1
WarrenBelz Profile Picture

WarrenBelz 138,006

#2
RandyHayes Profile Picture

RandyHayes 76,308

#3
Pstork1 Profile Picture

Pstork1 63,059

Leaderboard

Featured topics